marți, 23 noiembrie 2010

SEO tutorial

O simpla cautare pe Google iti va dezvalui o multitudine de informatii ( articole, postari, carti, tips and tricks, etc) despre ce sa faci si cum sa faci sa-ti aduci pagina pe primele pozitii in cautarile relevante pentru produsul sau serviciul care il oferi.  Cel mai bun loc ca sa incepi o astfel de activitate e chair la Google ; mai bine zis manualul de optimizare Google ( care poate fi descarcat de aici ) sau filmuletul de mai jos :


Va readuc aminte ca Google schimba un algoritm de cautare pe zi , si de accea multe informati de pe internet pot sa nu mai fie de actualitate ( chiar daca la momentul aparitiei au fost complete si corecte) .


Cel mai bine e sa apelati la firme specializate in optimizare seo online. Daca vrei sa-ti faci o casa nu te apuci singur sa o construiesti. Apelezi la niste constructori / ingineri care stiu cum sa faca corect o constructie. La fel e si cu optimizarea : ai toate sansele sa muncesti mult, gresit, ineficient, cu rezultate insesizabile .  In timpul asta afacerea ta ( care o cunosti f bine) sufera. E nevoie de o strategie seo pentru site-ul tau .


Va invitam sa ne solicitati o analiza a site-ului d-voastra pe care o veti primi (gratuit) insotita de o oferta concreta de optimizare site.


Daca nu aveti inca un site , nu plecati la drum cu jumatate de masina ( gazduirea si webdesign-ul) . Decat sa  ai un magazin cochet in mahalaua de la marginea orasului, mai bine ai unul ( chiar si mai mic) in piata centrala .

Iesi in fata ...


View the original article here


Discover the revolutionary strategies to instantly drive unlimited traffic to your websites by exploiting proven traffic magnets! Dominate your market instantly! Affiliates: www.the-web-traffic-evolution.com/affiliates.html


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu