sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Google Wave la 2 luni de la lansare

AcasaGoogle Wave la 2 luni de la lansare Google Wave la 2 luni de la lansare 2-12-2009Categoria: Seo Blog ZilnicPlatforma Google Wave, cel mai recent produs lansat de Google, a devenit publica, însa accesul se face doar în baza unei invitatii. 10.000 de utilizatori au primit acces din partea companiei pentru a folosi platforma care strânge în acelasi loc Facebook, Twitter si casuta de e-mail, informeaza “The Telegraph”.Personal cred ca lansarea wave a fost un moment istoric, ceva in genul inventiei e-mail-ului.Va invit sa vedeti filmule?ul de prezentare Wave . 

Conversatie reala – vei putea vedea ceea ce scrie cineva din grupul tau de prieteni, caracter cu caracter.


Integrare - „wave-urile” poti fi integrate pe orice site sau blog.


Aplicatii si extensii – dezvoltatorii vor putea crea orice fel de aplicatii în interiorul Google Wave.


Wiki – orice e scris în Google Wave poate fi editat de catre oricine foloseste programul, si asta pentru ca toate conversatiile din interiorul platformei sunt share-uite. Poti corecta informatia, adauga informaie sau comentarii.


Open sourse – orice persoana care poseda cunostinte de programare  poate colabora la dezvoltarea platformei si poate crea API-uri (Application Programming Interface), prin care Google Wave sa fie integrat în alte aplicatii web ori sa integreze, la rîndul sau, altele, precum Twitter.


Limbaj natural – Google Wave poate corecta ortografic tot ceea ce scrii ba chiar merge mai departe sesizând diferentele de sens dintre cuvintele care se scriu la fel.


Traducator si corector inteligenti - Nici o problema, putem scrie în romana, iar traducerea în franceza se face tot în timp real, litera cu litera, urmînd ca la finalul propozitiei scrise, marcat de punct, sa fie facuta automat o rescriere/o noua traducere în context! 



View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu