marți, 15 martie 2011

Soft profesional SEO -Traffic Travis FREE

Va promiteam multe surprize ,si  iata ca acum venim cu una foarte tare , este vorba de un soft de analiza destul de bun , pe numele lui Traffic Travis.
Evident el costa bani , corect !! Insa noi am desoperit o mica lacuna in sistemul de inregistrare care va permite sa folositi versiunea Pro fara bani . 

E atat de bun pontul incat de abia asteptam sa vi-l impartasim : 

Pentru a intelege ce face acest soft ( si pentru a ne proteja pe noi de lenea de a traduce din engleza !!!) am tradus textul cu ajutorul Google Translate . Asa ca speram ca veti intelege ce face , trecand cu vederea micile erori (!!!) de traducere . La final va vom prezenta si varianta de inregistrare gratuita pentru voi toti !!!


Ce face softul : 


Crea liste de cuvinte cheie 

De ce să plătească taxe de membru? Trafic Travis pot săpa până grămezi de cuvinte cheie relevante pentru campania dvs.. Pur şi simplu ceva de tip în şi vom avea grijă de restul! 


Găsiţi Top Site-uri într-o nişă 

Descoperiţi care jucatorii mari sunt în dvs. de nişă. Trafic Travis va afla cât de multe cuvinte cheie (in lista ta) sunt de licitare pe, şi poziţia lor medie. Odată ce aţi luat aceste informaţii, puteţi începe să sape un pic mai adânc ... 


Descoperiţi cuvinte cheie profitabile 

Vrei să ştii dacă un cuvânt cheie este profitabil? Cel mai simplu mod de a seama de asta este sa ma uit la alte persoane de publicitate pe acest cuvânt. Există o mulţime de anunţuri? Face publicitate să păstreze acest cuvânt pe lista lor, sau şanţ repede?Trafic Travis pot să vă spun. 


Analizaţi concurenţilor dvs. 

După ce aţi găsit hitters grele în nişă dumneavoastră, puteţi începe să analizeze strategia lor, începând cu lista lor de cuvinte cheie: Într-o deviere, noi va putem spune ce cuvinte cheie sunt de licitare pe şi cât de bine anunţ nu pentru publicitate. Chiar urmări campania dvs. competitori-a lungul timpului! 


On-Page SEO Analiza 


Peer în orice factori site-ului SEO on-page cu acest instrument interesant: Aflaţi domeniile de îmbunătăţire pe site-ul dvs. sau ce competitorii dvs. sunt de până la, link-uri de top zece, cuvintele cheie cele mai utilizate şi mai mult cu doar un clic pe un buton. 



Găsiţi backlink-uri către site-urile 

Acest instrument puturos rapid controalele care se conectează la tine, şi apoi vă oferă o grămadă de statistici interesante despre acele site-uri. Asemenea, puteţi utiliza acest instrument pentru a vedea cine este conectarea la competitorii dumneavoastra! (O modalitate foarte bună pentru a găsi site-urile ar trebui să fie obţinerea de link-uri.) 



Bun acum sa vedem marea smecherie !!!


1. Mergeti la  http://www.traffictravis.com/register?trafficultimatum
2.Completati acolo campurile cu ce nume vreti dar cu email corect, iar la  'Traffic Ultimatum Email Or Receipt' puneti codul acesta :  tultimatum034555
3.Apoi asteptati cam 10 minute si verificati emailul cu link de verificare . La final download ultima versiune si luati codul generat de linkul din email .
4.Il instalati , folositi codul pe care vi l-a generat siteul si sunteti in regula .( inclusiv updates la zi)

De obicei aceste informatii costa bani multi , dar daca v-am promis .. ne tinem de cuvant !! Oricum acceptam comentariile de multumire si masa si florile la Restaurant . Bafta!

Aici aveti si un review al softului pentru a va face o parere : 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu