vineri, 11 martie 2011

Seopedia sunt varza | Rahateii White Hat | Krumel |


Seopedia --- inventatorii SEO in Romania , atoatecunoscatorii.

Va spun eu ce sunt astia : niste agarici complexati care se cred destepti si care cel mult au citit o carte despre SEO de prin 2002-2005 , cu prea multe pagini pentru ei.

In rest ignora pe toti cei care nu sunt de acord cu marii .... Krumel si compania , stergandu-le conturile .

Am patit-o mai multi ....din echipa. Adevarul este din ce citeam pe blogurile lor ca e foarte intelept pentru ei sa faca asta , avand in vedere ca sunt varza . 

Sfat catre toti cei care vor sa invete Seo: evitati lectiile de la Seopedia si Krumel & company.

Ei vorbesc din carti ca si doctii dar va garantez ca nu pricep mare lucru din ele, dar din pacate la noi romanii este suficient sa faci un lucru demult ca sa fii autoritate, nu mai trebuie sa il faci si bine !!

Este exact cazul lor !! Haideti sa va dau un exemplu de cat de ipocriti sunt : ei sunt White Hat SEO , si probabil sunt "acreditati de Google"( asta este noua terminologie a loserilor).

Scurt de la cei care fac SEO nu vorbesc despre el : Nu exista White Hat SEO !!! Esta o himera si o minciuna facuta sa va tina departe de rezultate. Google nu are nici un interes sa ne invete pe noi cum sa ducem cuvintele in prima pagina ( ganditi cu capul nu cu ...krumel). 

Astea asa pe scurt , in rest Page rank si on page magical formula !!! Asta stiu ei .. this is fucking seo!!

Or fii si alea dar sunt 5 % , la ora asta.  In primul rand noi folosim 3 cele mai tari softuri de analiza on page de pe planeta . Vreti sa va zic una buna : la acelasi site fiecare da alt rezultat si diferentele sunt mari(prea mari pentru a fi veridice).

Un alt motiv important pentru care suntem revoltati pe 'rahateii white seo' este ca neaga ca cineva poate da GARANTIE pe pozitionarile SERP, si noi chiar putem !!!!

Stiu ca pentru ei parem o himera , dar existam .. nu poti nega ceea ce poti pipai!!!

Pentru moment atat , dar va rog nu va lasati prostiti de seo Curu ( trebuia sa scriu Guru dar mi-a scapat) , ca e pacat si e greu apoi sa va spalam creierele sa uitati.

Noi pregatim primul seminar / workshop de SEo pe intelesul tuturor din Romania , unde pentru prima data in limba romana se va prezenta de la 0 la profesionist strategia noastra de a ajunge numarul 1 in Google ( este o combinatie de SEO, SERP si SEM) . 

Mai aveti putina rabdare !!!

Pentru voi un mic cadou anticipat :


1. Pachet linkuri pe 30 domenii .edu diferite , marea majoritate bloguri personale ( deci link in continut ) : 75 euro 


2. Pachet linkuri forumuri edu pe 30 domenii . Domeniile radacina au pr foarte mare . : 75 euro 

Pentru ambele pachete : 135 euro + bonus link pe o pagina nasa.gov 

Pentru doritori : 0734797911

 + blogurile voastre pe domenii .Edu la doar 35 euro bucata !!!

PS . Distractive comentariile de pe Seopedia.com la adresa noastra . Marea diferenta intre noi si ei este tocmai ca  NU BLOCAM parerile nimanui  indiferent daca ne injura sau lauda.
Iar in ceea ce priveste maiestria noastra ... vrem sa o dovedim ... in curand cu o mica ' surpriza ' de indexare a forumului Seopedia. O sa va placa ... eu deja rad !!!

Raspuns la comentariile de pe Seopedia :
1. au descoperit Copyscape .. wowwwwwww (hahaha) . Da recunosc ca e plagiat textu' , ne-ati prins . Pai la 500 de bloguri unde postam acest articol ... nu am putut fii chiar asa de creativi sa fim originali . Ne cerem scuze.
2. Zicea unu ca avem 13-14 ani . Iti dai seama ce naspa e sa ai 13-14 ani si sa stii atatea!!! E mai grav pentru voi..voi aveti 25-40 ani , dar degeaba. OOPS
3. Oferta noastra cu linkurile Edu intereseaza cativa oameni , exact atatia cat trebuie !!!Asa ca stati linistiti scopul nostru a fost deja atins....Multumim de ajutor !!!!
4.Iar relatia la nasa.gov , ca vad ca e importanta e adevarat ... a TATA !!!!!
5. Apropo de importanta linkurilor edu : o sa vedeti live pe indexarea 'surpriza' ce forta au . Va punem vreo 100 linkuri acolo si vedem ( deci vezi ca va intoarcem serviciul.....).
6. A uitasem sa zic ca ... vom face un forum de SEo unde utilizatorii la inscriere la 10 posturi au cate un cont edu cadou din partea noastra . OOPS si puteti posta cu semnatura !!! Very soon !!!


Un comentariu: