miercuri, 13 februarie 2013

Vechimea domeniului si optimizarea SEO


vechimea-domeniului-optimizareExista o intreaga teorie despre acest aspect al vechimii domeniului si importanta acestui fapt pentru procesul de optimizare seo. Acest aspect vom incerca sa il tratam cu multa atentie in acest articol, atat cu pareri pro cat si contra.
In ceea ce ma priveste cred cu tarie ca vechimea unui domeniu conteaza foarte mult in procesul de promovare seo. Pana la urma este oarecum logic ca Google sa dea autoritate mai mare unui domeniu vechi fata de un domeniu nou. Cu siguranta insa nu este suficient sa ai cel mai vechi domeniu din nisa ta pentru a fi cel mai puternic.
Procesul de optimizare seo implica foarte multi alti factori care conlucreaza impreuna pentru a va urca sau mentine pe primele pozitii in Seprs. Totusi trebuie specificat ca pana la lansarea Penguin exista o tehnica prin care se achizitionau domenii vechi, expirate de pe licitatiile de la GoDaddy si se puneau toate softurile automate , gen Xrumer, Scrapebox , etc sa loveasca in acel site. Paradoxal sau nu acesta urca foarte repede in Serps.


Vechimea domeniului si optimizarea SEO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu